2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
بعد از خیس کردن و شستن بریز تو ظرف در دار روش آب سرد بریز بذار تو یخچال من نمی دونم چند ساعت ولی من فرداش که درشو باز کردم عین بیرون براق و خوشمزه شده بود. به همین شکل هم باید نگه داری تو یخچال ولی تا قبل از 5 روز باید خورده بشه می تونی هر روز هم آبشو عوض کنی.
www.ninisite.com/discussion/topic/1692415/نمی-دونم

عزیزم چاغاله هارو بریز توی سبد بعد سبدرو بذار توی لگن واب بریز درحدی که تا روی چاغاله بالابیاد,بعد چاغاله هارو بادست بساب به کف سبد و هی ابش رو عوض کن بعد میبینی مثل سبزسبز شده مثل بیرونیا,فقط تاموقعی که خورده بشه باید تو اب نگهداشت داخل یخچال

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730