بعد از خیس کردن و شستن بریز تو ظرف در دار روش آب سرد بریز بذار تو یخچال من نمی دونم چند ساعت ولی من فرداش که درشو باز کردم عین بیرون براق و خوشمزه شده بود. به همین شکل هم باید نگه داری تو یخچال ولی تا قبل از 5 روز باید خورده بشه می تونی هر روز هم آبشو عوض کنی.
عزیزم چاغاله هارو بریز توی سبد بعد سبدرو بذار توی لگن واب بریز درحدی که تا روی چاغاله بالابیاد,بعد چاغاله هارو بادست بساب به کف سبد و هی ابش رو عوض کن بعد میبینی مثل سبزسبز شده مثل بیرونیا,فقط تاموقعی که خورده بشه باید تو اب نگهداشت داخل یخچال