بال تند کبابی بال ها رو بعد از شستن خشک میکنیم و تو ظرف میریزیم توی یه کاسه دیگه یکم کره اب شده سه چهار قاشق ماللشعیر و سس فلفل تند و فلفل قرمز نمک پودر سیر رو خوب مخلوط میکنیم و روی بالها میریزیم و خوب بال ها رو هم میزنیم درشو میبندیم میزاریم حداقل شیش ساعت تو یخچال بمونه من حدود ١٢ ساعت گذاشتم موند تا خوب مزه دار بشه بعد بال ها رو روی بال پز سیمی میچینیم و کباب میکنیم یا میتونید به سیخ بکشید قبل از کباب کردن هم یکم نمک روشون بپاشید البته من همون اول روی بالها رو دو تا شیار رو پوستشون دادم نوش جاااان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@