کیک سیب و دارچین اول سه پیمونه ارد رو الک میکنیم دو قاشق کره اب شده و سه قاشق روغن نیمه جامد رو تو ظرف میریزیم دو لیوان و نیم شکر رو بهش اضافه میکنیم وخوب همش میزنیم با این همزن سیمی ها حدود دو دیقه میزنیم بعد دونه دونه تخم مرغها رو میشکنیم هم میزنیم خوب که به خورد شکر و کره رفت دونه بعدی رو میزنیم (سه تا تخم مرغ ) نوک چاقو هم وانیل اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم حدود سه الی چهار دیقه که صاف و یه دست و کمی کش دار بشه بعد دو لیوان شیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سه قاشق چایخوری سر پر پکینگ پودر رو با ارد مخلوط میکنیم وبا الک کم کم روی مواد میریزیم و خوب هم میزنیم بعد که مایع خوب هم خورد و اماده شد ته قالب رو چرب میکنیم مواد کیک رو داخلش میریزیم بهتره از قالب مربع یا مستطیل استفاده کنیم بعد سه تا سیب زرد بزرگ رو پوست و تخم هاش رو میگیریم و برش های ورقه ای میدیم خیلی نازک و خیلی کلفت نباشه بعد روی کیک میچینیم طوری بچینید که هر سیب روی سیب قبلی تکیه بده مثل عکس که مرقع پخت که کیک پف میکنه سیب ها تو کیک فرو نرن کامل سطح کیک رو سیب میچینیم سعی کنید جایی باز نمونه و کامل سیب بچینید اخر سر هم روشون پودر دارچین بپاشید فر رو از قبل روی ٢٠٠ درجه گرم کنید کیک رو داخل فر بزارید خوب که پف کرد و پخت قسمت گریل رو هم چند دیقه ای روشن کنید تا زمانی که روش هم طلایی و خوش رنگ بشه نکته ها طی پخت اصلا در فر رو باز نکنید وگرنه پف کیک میخوابه سیب ها رو با فاصله نچینید وگرنه موقع پف کردن سیب ها تو کیک فرو میرن همه اندازه ها رو رعایت کنید حتما صبر کنید کیک خنک خنک بشه بعد از قالب جدا کنید وقتی کیک خنک شد برش بدید وگرنه حتما خرد میشه و وقتی نیم ساعت بعد از خنک شدنش روش سلفون بکشید و تو یخچال نگه داری کنید مواد لازم. شیر دو لیوان ارد سه لیوان شکر دو لیوان و نیم تخم مرغ سه عدد پکینگ پودر سه قاشق چایخوری سر پر پودر دارچین سیب زرد بزرگ سه عدد پودر پسته برای تزیین نوووش جونتون
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@