2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
ببخشید من متوجه نشده بودم که مرحله به مرحله گزاشتی...لایکککک داره سایو جان...عالی
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
2740
باسلق ژله ای :یک دوم لیوان اب سرد را روی دو سوم لیوان نشاسته ریخته کنار میگذاریم بدون اینکه انها را با هم مخلوط کنیم دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل میکنیم نصف لیوان شکر را به همراه یک بسته ژله ترجیحا پرتغال و به نظر من خوشمزه تر از اون ژله لیمو را داخل قابلمه نچسب ریخته و یک و نیم لیوان آب سرد روی آنها میریزیم آب اضافه روی نشاسته رو حتما دور بریزید و نشاسته رو از صافی رد کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم به همراه پودر ژلاتین ظرف را روی شعلع کم گذاشته و هم میزنیم تا موادمون یکدست غلیظ شه حرارت باید کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه موادمون رو به غلیظ شدن که رفت نوک قاشق وانیل و دو قاشق گلاب رو اضافه میکنیم موادمون باید به قدری بجوشه که کاملا غلیظ شه بعد از اینکه مواد اماده شد انرا درون ظرف ریخته و برای روش میتونیم پودر نارگیل استفاده کنیم انرا درون یخچال گذاشته بعد از دو سه ساعت با چاقوی چرب شده برش میدهیم و تکه های باسلق ژله ایمون رو توی پودر نارگیل میغلتونیم نوش جونتون
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
بچه‌ها نسبت برنج و ماست و تخم مرغ برای ته چین چطوره و عایا تو فر بهتره یا تو فابلمه روی گاز
لحظه ها را میگذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هائی بود که گذراندیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687