طرز تهیه فلافل حدود یک لیوان و نیم نخود رو خیس میکنیم حدودا دو روز خیس بخوره بعد دو باز چرخش میکنیم همراهش یه پیاز بزرگ هم چرخ میکنیم یه دونه سیب زمینی بزرگ رو هم که اب پز کردیم رنده ریز میزنیم بع مواد قبلی اضافه میکنیم. حدود سه قاشق پودر ادویه سوخاری و چهار تا پنج قاشق ارد سوخاری اضافه میکنیم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز زیره تخم گشنیز اسیاب شده هم اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم اندازه نصف فنجون کوچیک هم اب به مواد اضافه میکنیم یکم هم جعفری ریز شده به مواد اضافه میکنیم قالب فلافل رو از مواد پر میکنیم و توی روغن داغ میندازیم فلافل ها رو تا سرخ بشن باید تو روغن شناور باشن با این روش فلافل پوک و سوخاری میشه و طعمش فوق العاده اس نوش جان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@