طرز تهیه مرغ مرغ ها رو بعد از شستن و خشک شدن سرخ میکنیم به این ترتیب اول اینکه مرغ تازه باشه و فریزری نباشه زردچوبه و نمک رو مساوی با هم مخلوط میکنیم با دست یه لایه خبلی نازک روی مرغها میمالیم بعد تو روغن داغ و شعله بالا سرخشون میکنیم مرغهای سرخ شده رو کف یه قابلمه میچینیم بعد تو همون روغن که مرغها رو سرخ کردیم دو تا پیاز نسبتا بزرگ رنده درشت میکنیم خوب که سرخ شد چند تا قاشق رب میریزیم فلفل سیاه و ادویه کاری و خوب سرخش میکنیم دیگه نمک و زردچوبه نزنید ربش رو یکم زیاد بزنید واسه مهمونیا از سس درست شده با قاشق بردارید و روی مرغهای سرخ شده بمالید بعد دو لیوان اب تو بقیه پیاز داغ و رب بریزید که یه سس خیلی غلیظ درست بشه بعد همه رو بریزید روی مرغها بعد چند تیکه فلفل دلمه و چند حلقه هویج روشون بزارید و از کنار قابلمه یکم اب توی قابلمه بریزید و قابلمه رو بردارید و با خالت چرخشی ابی که توش ریختید رو بچرخونید بزارید رو شعله ملایم که اروم اروم بپزه
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo@