2703
2553
1 پیشگفتار: امروز(15 تیر 93)یک صحبتی توی تاپیک شد که تصمیم گرفتم پست صفحه اول رو ویرایش کنم. دوستان من این تاپیکو راه انداختم چون میدیدم حداقل روزی 10 نفر تاپیک میزنن با عنوان:مهمون دارم چی بپزم.چی پیشنهاد میدین.یا یک چیزی تو این مایه ها. راستش پیشنهادات مختلفی هم همه میدن.ولی خوب خیلی وقتا غذاها باهم همخوانی نداره. سوء برداشت نشه من هدفم ازین تاپیک رواج تجملات و یا خودنمایی و یا فخر و چشم و هم چشمی و هرچیزه دیگه ای که به ذهن ممکنه بیاد نبود.بلکه فقط کمک به کسایی بود که توی انتخاب غذاهاشون مرددن.خواستم در شیوه انتخاب غذاها بهشون کمک کنم.فقط یک سری مطالب بر مبنای اصول و قواعد سفره آرایی و انتخاب منو در هتل و رستوران ها رو اینجا گفتم.البته امیدوارم یک وقت به سلایق بچه ها جسارت نشه و باز دچار سوءبرداشت نشین. وگرنه من خودم اصلا آدم تجملات نیستم. باتشکر از شما بخاطر وقتی که برای خوندن مطالب میذارین. ********** حتما همه شما هم مثل من به این مشکل برخوردین که هردفعه که مهمونی دارین، برگزاری مهمانی و انجامه تدارکات آن یک طرف و انتخاب منو طرفه دیگر.بعضی وقتا انتخاب منو حتی از درست کردنه منو هم سخت تره.انتخاب غذا ها و همخوانی آنها باهم دیگه خودش کلی زمان میبره. سعی کردم تو این تاپیک مطالبی رو بیارم که بتونه بشما در برگزاری یک مهمونی خوب کمک کنه.بطوری که کمترین احساس خستگی رو داشته باشین. تا جایی که امکان داشته باشه مطالب و منو ها رو هر هفته بروز رسانی میکنم.پس حتما حداقل هفته ای یکبار پست ها رو از ابتدا مرور بفرمایید. هرکس ایده و نظری هم داشت خوشحال میشم راهنمایی کنه تا تو پستها اضافه کنم. حتما و حتما و بازهم میگم حتما حوصله به خرج بدین و همه پست ها رو تا انتها بخونین.مخصوصا بخشه منوی غذاهارو. عناوین پست شماره 1 : - مقدمه عناوین پست شماره 2: - انتخاب غذا برای مهمانی - به نظر شما شغل میهمانها تاثیری در اتنخاب نوع غذا داره ؟ - غذاهای انتخابی - بهترین کار صورت برداری و یاد داشت عناوین پست شماره 3: - مهمانی رسمی - مهمانی فامیلی - مهمانی دوستانه - تولد کودکانه - تولد فامیلی عناوین پست شماره 4: - مهمانی مخصوص پاگشا تازه عروس و داماد ها عناوین پست شماره 5: - پذیرایی در مراسم افطاری عناوین پست شماره 7: - لیست انواع پیش غذا عنوان پست شماره 8: - لیست انواع غذاهای اصلی عنوان پست شماره 9: - لیست انواع دسر عنوان پست شماره 10: - نکات طلایی برای یک میزبانی خوب عنوان پست شماره 11: - نکاتی برای سرو غذایی به یادماندنی بدون از دست دادن مهمانی عنوان پست شماره 12: - منوهای اجرا شده ((توضیحش اینه که هرکس که مهمونی داشته بیاد اینجا و نوع مهمانی (براساس مقدماتی که گفته میشه) و نفرات مهمانی و نهار یا شام بودنه مهمانی و منویی که درست کرده بود رو بگه.کلا اطلاعات مختصری بده.میزان استقبال مهمانان از منوش رو هم بگه.اگه نقاط ضعف و یا قوتی هم داشت رو بنویسه و اونارو تو بخش مربوظه میذاریم.اینکار چندتا مزیت داره: هرکس میاد تو ایت تاپیک برای انتخاب منوش میتونه هم از نقاط قوت و ضعف اون منو باخبر بشه.هم از تجربیات آماده کردن اون منو و از همه مهمتر اگر اون برای انتخاب اون منو.دل.به شکه میتونه از تجربیات دیگران بهره ببره.))
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
2 *** انتخاب غذا برای مهمانی : - همه ما وقتی مهمون داریم به فکرفرو میریم که چی تهیه کنیم ؟؟؟؟!! البته خیلی ساده است که به کــسی پیشنهاد بدیم که چه غذاهایی رو تهیه کنه . هرکــسی غذای مورد علاقه خودشو پیشنهاد میده ! ولی به نظرم خیلی به کار آدم نمیاد ! - چون گاهی آدم تو منزل موادی رو داره و میتونه با استفاده از اونها غذاهاشو تهیه کنه واگه من بگم مثلا آلبالو پلو – از کجا معلوم که طرف آلبالوهسته گرفته در فریزر داشته باشه ؟ ..... یا غذاهایی رو بگم که براش مشکل باشه که اونها رو در یک زمان به تنهایی تهیه کنه ..... چون میزان تبحر و سرعت عمل همه یکــسان نیست . - فکر میکنم آدم باید اصولی کلی رو در نظر بگیره و با توجه به اونها - از داخل لیست غذاهایی رو انتخاب کنه .اول اینکه آیا این میهمانی :خودمونی است یا غیر خودمونی ( رسمی) ؟ چون وقتی خودمونیه نوع غذاها و خوراکها وطریقه تزیین میز و ظروف با میهمونی رسمی متفاوته . مثلا تو میهمونی خودمونی میتونی باقلا قاتق و میرزاقاسمی تهیه کنی ولی تو مهمونی رسمی یا بهتره بگم غیر خودمونی.... باید غذاها کمی عمومی تر و مجلسی تر باشه و از ارایه غذاهای محلی پرهیز کرد چون ذایقه افراد متفاوت تره . سن مهمانها باید در نظر گرفته بشه - مسن یا جوان هستن ؟ مسن ها از غذاهای شیرین و نرم و بدون خمیر و دارای طبیعت گرم بیشتر خوششون میاد . در حالیکه جوونتر ها از غذاهای ترش و فانتزی بیشتر لذت میبرن . برای دسر در نظر داشته باشیم که جوونا دسرهای مدرن تر رو مثل کرم کارامل و ژله و ......می پسندن و برای مسن تر ها بهتره از دسر های سنتی و شیرین تر بهره بگیریم . *** به نظر شما شغل میهمانها تاثیری در اتنخاب نوع غذا داره ؟ ... - مثلا اگه مهمون مون کارشناس شبکه باشه غذاش با یک دکتر فرق داره !!!!!؟؟؟؟؟؟ یا اگه لوله کش باشه با یک قصاب غذاشون با هم فرق داره ؟؟؟!!!!! - آیا بچه ها در این میهمانی حضور دارند ؟ بچه ها عاشق سالاد الویه - لازانیا و ماکارونی و اسپاگتی هستند . و از غذاهای شیرین خوششون نمیاد . - چه فصلی است ؟ آش داغ و حجیم و خورش فسنجان معمولا در فصل تابستان نمی چسبه . - میهمانی برای صرف ناهاره یا شام ؟ و آیا برای صرف ناهاره و متعاقبا پذیرایی شام هم هست ؟ غذاهای ناهار معمولا پلویی و پر حجیم تره - کاملتره - بیشتره و شام معمولا سبکتره ( مثلا سوپ های کم ملات تر ) تعداد خوراک ها متنوع تر و از تعداد پلوهای مخلوط بیشتره . اگر متعاقبا پذیرایی شام هم باشه - غذاها نباید شبیه به یکدیگه باشه . - میهمانی چه روزی از هفته است ؟ آخر هفته یا وسط هفته ؟ وسط هفته داخل غذاها سیر نزیزیم بهتره . ترشی های سیر دار و سنگین و خیلی چرب سرو نکنیم . - چند نفر میهمان داریم ؟ هرچه تعداد میهمانان بیشتر باشه تنوع غذایی باید بیشتر باشه . غذاها تشریفاتی تر میشه و طبعا کار ما هم مشکلتر میشه . پس باید آسان بودن طرز تهیه غذاها هم یکی از ملاک های انتخاب باشه . - آیا دفعه اوله که این مهمونها در منزل ما حضور دارن ؟اگه دفعه اوله - بطور حتم با ذایقه میهمونا آشنایی نداریم .پس از غذاهای عمومی تر و کم مواد تر و ساده تر استفاده کنیم . کمی بیشتر تزیین میکنیم . تعداد غذاها و خواراک ها بیشتر باشه که تنوع رعایت بشه . یک پلو ساده و خورش ساده تر و کم مواد ترحتما سر میز باشه زیرا هرچه پر موادتر باشه احتمال اینکه یکی از موادش رو کــسی دوست نداشته باشه بیشتر میشه ! - میهمانان فامیلن یا غربیه ؟ با ذایقه و سلیقه فامیل کاملا آشناییم و از غذاها طبق روال معمول میتوانیم استفاده کنیم . همه میهمانان خانوم اند یا همه آقا ؟ یا هر دو ؟اگه میهمونی مربوط به خانومهاست مثل دوره زنانه...... معمولا خانومها برای اینکه پوز همدیگه رو بزنن !!! از تمامی امکانات برای تزیین غذاها و کلاس گذاشتن با غذاهای تشریفاتی بهره میگیرند . ولی برای اقایون باید سادگی غذاهای رو بیشتر رعایت کرد. آقایون کمی ریخت و پاش بیشتر دارن و از غذاهای جدید خیلی استقبال نمی کنن !! چون می ترسن هنگام کشیدن و خوردنش دچار مشکل بشن . - در بین مهمانانمان خانم باردار هست یا نه؟ممکنه به غذای خاصی ویار داشته باشن. و یا حتی در بین مهمانانمان کسی باشه که به یک ماده غذایی آلرژی داشته باشه. پس باید همه این موارد در نظر گرفته بشه. *** غذاهای انتخابی : من برای انتخاب غذای مهمانی اول از لیست چیزهایی رو انتخاب میکنم که دم دست داشته باشم و کمترین میزان اقلام خریدنی رو داشته باشه یعنی که از قبل در منزل داشته باشم .و این کمی از کار خریدم رو سبک تر بکنه . بعد غذاهایی رو انتخاب میکنم که کمترین زمان تهیه رو داشته باشه . چون وقتی میهمون داری و چند نوع غذا می خواهی درست کنی – احتمال دسته گل به آب دادن زیاده . پس بهتره در مدت زمان طبخ کمتر- بیشتر به فکرخوب در اومدن غذاها باشیم تا پوز زدن میهمونای خانوم ...!!!! و بهتره آدم غذاهایی رو انتخاب کنه که وقتی میهمونا از در میان تو - خودش خسته و کوفته نباشه و بتونه درست پذیرایی کنه و از میهمونیش هم لذت ببره تا اینکه میزی بچینه که میهمانها " به به " و " چه چه " کنن ولی صاحبخونه سر میز غذا اونقدر خسته باشه که یا عبوس باشه و یا نای حرف زدن نداشته باشه و هی خمیازه بکشه و یا از خستگی غش کنه !!!!! هماهنگی و سازگاری غذاها با هم خیلی مهمه . اگه زرشک پلو یا شیرین پلو یا ته چین مون با مرغه حتما باقالی پلو رو با گوشت تهیه کنیم ......... اگه خورش مون قورمه سبزیه - دیگه آش سرو نکنیم ( هردو سبزی جزء مواد اولیه شون دارن ) بجاش سوپ تهیه کنیم . برای خورش مون از میون غذاهایی هایی مثل آلو اسفناج و آلو با به و هویج که به اصطلاح " پرمواده " برای پذیرایی استفاده نکنیم . چون بالاخره یکی هست که از یک کدوم اونها خوشش نیاد . اگه دو جور خورش میدازیم برای رعایت تنوع - هر دو با سبزی و یا هر دو با رب گوجه فرنگی نباشه . موادشون شبیه به هم نباشه .من شخصا در میهمونهای غیر خودمونی اگه بخوام دو جور خورش تهیه کنم – یکیش حتما "قیمه بادنجانه "..... در واقع جمعش میشه 3 جور خورش !!!! کــسی که بادنجون دوست نداره و بادنجونش رو نمیکشه - در واقع قیمه میخوره . حتی میتونید بادنجانهایش را جداگانه تهیه کنید و در ظرف به صورت " قیمه با خلال سیب زمینی " و دارچین و گلاب و زعفرون بکشید و باقیشو به صورت " قیمه بادنجان مخلوط " بکشید . که جمعا میشه 4 نوع خورش !!!! *** ضمنا به نظر من بهترین کار صورت برداری و یاد داشته : تعداد نفرات و لیست غذاهایی که باید تهیه بشه و بعد لیستی از مواد خوراکی که در منزل موجوده و یا باید خریداری بشه . بعد تشخیص اینکه کدام کارها باید چند روز یا دو روز جلوتر از مهمونی انجام بشه مثل خرید کلی و نظافت کلی و .... و کدام کارها باید یکروز جلوتر انجام بشه مثل خرید میوه و شیرینی و ......گل ..... تمیزکردن سبزی خوردن و کاهو و شستشو و خشک کردن آنها و پاک کردن برنج و تدارک مرغ و پاک کردن زرشک و ..... کدام کارها همانروز باید انجام بشه مثل گردگیری کلی منزل و یا آماده کردن زرشک و آبکش کردن برنج از صبح همانروز و شستن میوه و خشک کردن اون و تهیه زله و دسر و .... بار گذاشتن خورش ها و سرخ کردن مرغ و .....(* اگه مطمئن هستین که تو یخچال جای کافی دارین - می تونین خورش ها رو از قبل آماده کنین و تو یخچال نگهداری کنین )...... همه اینها باید مشخص بشه تا وقت کم نیاد ...!!! دقت بشه که قالب های یخ از قبل تدارک دیده شده باشه ...که مجبور نشین یخدون بدست ! در خونه همسایه ها برین ......!!!!کارد و چنگال و قاشق ها و بشقابها – سینی و لیوان و فنجان ها به تعداد شمرده بشه و اگه لازمه دستمال نمی کشیده بشه تا لک نداشته باشن و ... بدیهی است که دم دمه های ورود - روشن کردن شمع های خوشبو کننده محیط و آماده کردن آب جوش برای چای و یا ریختن شربت در لیوان برای استقبال از مهمانان و نیز بازبینی سرویس های دستشویی و گذاشتن حوله کاغذی نباید فراموش بشه !!
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
3 *** مهمانی رسمی : ما خیلی وقتها اشتباه میکنیم مثلا میز رو پر از دسر میکنیم درحالیکه از غذا غافلیم. یا همه انتخال غذاییمون رو از غذای اصلی میکنیم که باعث میشه یه عالمه اضافه بیاد و تا یه هفته غذا داشته باشیم.گاهی هم برعکس اینقدر غذاهای جورواجور و جدید می ذاریم که برای مهمونها خصوصا مسن ترها اصلا دلچسب نیست خوبیش اینه که این لسیتش غذاهای عمومیه تقریبا همه غذاها توش هست و همیشه میگه یه گوشتی یه مرغی یه بادمجونی و از هیچکدوم دوتا نمیذاره پیش غذا یک سوپ سبک با یک مدل سالاد غذای اصلی دومدل برنج با یک نوع کباب و یک نوع خورشت غذای سوم یا جانبی(بنظرم فقط واسه نشون دادنه هنر و کدبانوگریه و بنظرم اینطور مواقع غذاهای جدید رو اینجا امتحان کنین و بذارین بقیه غذاها سبک سنتی و اصیل باشه):کیک مرغ و گردو سوفله مرغ و قارچ رولت کیک الویه بادمجان شکم پر رولت پنیر ژامبون سوفله بادمجان کلوچه سوسیس چیکن استرو گانف کوکو سبزی مجلسی موساکا پای چوپان کالباس پیچ پیراشکی گوشت دسر بهتره وقتی میخواین چند نوع دسر درست کنین همشون از یک base نباشن.مثلا یکی طعمه قهوه و کاکائو و یکی میوه ای و یکی دیگه هم سنتی باشه. *** مهمانی فامیلی : با توجه به طیف سنی مختلف و وجود افراد مسنترسوپ جوی مجلسی،باقالی پلو با گوشت و مرغ،ته چین یا مقدار کمی خورشت فسنجان) و نهایتا سالاد ماکارونی برای دسرم ژله که میشه یکی از انواع خوشگلش رو درست کد..سالاد که میتونه سالاد کاهو یا کلم باشه *** مهمانی دوستانه: یه نوع سوپ،سوفله مرغ و قارچ،یه نوع کیک یا کلوچه غذایی ترجیحا با گوشت قرمز،سالاد الویه یا ماکارونی،کومپیر،سالاد کلم،شارلوت و ژله از نوع جدید و خوش آب و رنگترش!یا به جاش یه کیک میوه یا تارت میوه و یا سالاد میوه با سس ژله *** تولد کودکانه: کوکو سبزی تو نون باگت،پیراشکیهای ساندویچ میکری،اسنک و رول سوسیس برای دسر موز شکلاتی سر چوب بستنی که خیلی نازه،کباب میوه *** تولد فامیلی: کوکو سبزی در نان باگت یا کوکوی دو رنگ رولتی،کلوچه های کوچک گوشتی،سالاد ماکارونی،ته چین تکه ای،کراکت سیب زمینی،ژله(یا ساده یا ژله بستنی)،سالاد کلم..سالاد الویه
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

4 *** مهمانی مخصوص پاگشا تازه عروس و داماد ها : اصولا وقتی عروس و داماده تازه ای به جمعه فامیل میپیوندند خوب مساله پاگشا کردن هم به میان میاد.اینکه بخوای واسه اولین بار خانواده ای غریبه که عضوی از فامیل هستن رو دعوت کنی یکم دغدغه آوره و همیشه ذهنمون رو هفته ها درگیره خودش میکنه که چی بپزم آبرومند باشه!!!!!!!! در گذشته این میهمانی را برای ایجاد روابط گرم اجتماعی دو خانواده و فامیل تدارک میدیدند و آنرا با شکوه هرچه تمامتر در طی چند روز برگزار میکردند . امروزه برنامه زندگی مردم تغییر کرده و وقت چندانی برای برگزاری این میهمانیها نیست . آپارتمان نشینی و فضای کم منازل و افزایش تشریفات دست و پاگیر و گاهی بی حد و حصر باعث شده که از دایره توان مالی برخی از مردم خارج شود . اینکه این مراسم و میهمانی برای برپایی رابطه دو خانواده لازم است تردیدی نیست ولی باید تدابیری اندیشید تا از تشریفات اضافی آن کاست و آنرا در حد وسع و توان هرخانواده برگزار کرد تا باب آشنایی دو خانواده برقرار شود .لازم نیست حتما همه افراد دور و نزدیک فامیل را دعوت کرد . تعداد میهمانان همیشه به فضای و محیط زندگی میزبان بستگی دارد . به فراخور حال خود و توان مالی می توان از عروس و داماد و خویشان درجه یک آنها دعوت بعمل آورد . لازم نیست حتما عمه و دایی و خاله و عمو و همراهان آنها را نیز علاوه کرد . البته اگر امکانات فراهم باشد میتوان این مراسم را در سالن یا رستوران و تالار برگزار نمود و تعداد مدعوین را افزایش داد تا خویشان بزرگتر و عموها و خاله ها و .... هم بی بهره نمانند . فهرست غذاهای مناسب میهمانی پاگشای عروس و داماد معمولا مرتبه اول , هر کدام از خانواده ها رسم را بر هر پایه ای بگذارند به همان نحو ادامه خواهد داشت . به این معنا که اگر ابتدا خانواده عروس پاگشا کنند و فقط از خویشان درجه یک که والدین و خواهر و برادرها و نهایتا پدربزرگ و مادربزرگ تشکیل میشود , دعوت کنند طبیعتا خانواده داماد هم در نوبت بعدی همین رویه را پیش رو خواهند گرفت و دلخوری پیش نخواهد آمد . واهمه از پیشامد دلخوریها باعث میشود که جوانان از پیروی از اینگونه رسوم سر باز زنند . پس برای اینکه هر دو طرف را داشته باشیم بهتر است میانه رو باشیم و متعادل رفتار کنیم . از نظر آداب و رسوم اجتماعی بهتر این است که توقع نداشته باشیم که در منازل کوچک کنونی تشریفات گذشته اجرا شود و دامنه دعوت به همه افراد دور فامیل ( که ما خود در سال حتی یکبار هم آنها را ملاقات نمیکنیم ! ) کشیده شود . منصف باشیم و همه نکات را در نظر بگیریم و از میزبان فقط به این دلیل که ما تشریفات را دوست داریم و امکان مادی آن را نیز داریم , توقع زیادی نداشته باشیم و باعث نشویم که این رسم و رسوم باعث فشار روی خانواده مقابل و در نتیجه باعث ایجاد جدایی و رنجش میان خانواده ها و فامیل شود و شعله های سوزان آن به زوج ها کشیده شود . بعنوان هدیه هم بهتر این است که با زوج ها مشورت کرده و از میان لوازمی که عروس و داماد به آن نیاز دارند , خریداری شود تا در گوشه منزل آنها باری سنگین بشمار نیاید.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
2720
5 *** برای پذیرایی در مراسم افطاری : معمولا چیدن سفره ی افطاری در خانواده ها ی ایرانی تفاوت های زیادی داره مثلا در فامیل ما افطار و شام با هم سرو می شه در حالی که در بعضی خانواده ها یک بار سفره ی افطار پهن می شه و بعد از دو ساعت سفره ی شام آماده می شه . در هر حال برای افطار سبزی خوردن - خرما پنیر و گردو مناسبند اگه در سفره آش باید باشه بویژه اگه شام و افطار با هم هستند بهتره از انواع آش هایی پخته بشه که زیاد سنگین نباشند مثل آش دوغ و یا سوپ ورمیشل .اگه مهمان هایتان اهل کره و مربا خوردن هستند بهتره سهم سبزی خوردن و گردو را حذف کنید و کره و پنیر و مربا یا عسل را اضافه کنید اگه فرنی و یا شله زرد می زاری بهتره آش یا سوپ را حذف کنی .برای شام غذای اصلی سرو می شه که می تونه انواع پلو ها و خورش ها باشه البته سالاد در ماه مبارک رمضان معمولا کم خورده می شه و بهتره با ماست و یا ماست و خیار همراه باشه و یا اینکه اگه ملزم به استفاده از سالاد هستید اونو به حجم کمتر از مهمانی های معمولی درست کنید بهترین نوشیدنی در ماه مبارک آب گوارا است دوغ و نوشابه ها باعث می شه غذا رو دستت بمونه . من در افطاری ها بدلیل اینکه شام و افطار را باهم می چینم معمولا شام را ماکارونی یا کتلت و... غذای نونی درست می کنم و از آنجایی که می دانم مهمانانم برای سحری خودشون و ناهار بچه ها دیگه نمی تونن شب غذا درست کنند غذای اصلی پلو خورش یا پلو با مرغ را درست می کنم و تو ظرف های مناسب می ریزم و موقعی که مهمونا می رن برای سحریشون می برن . این روزا وضعیت برنج های ایرانی خیلی خراب شده از اونجایی که قیمتش بالا رفته تقلب در اون زیاد شده ولی نگران نباش این برنج های پاکستانی یا هندی که اصلا وا نمی ره بهتره یک کیلو بخری و برای خودتان امتحان کنی و بعد برای مهمانی به اندازه ی مورد نظرت خرید کنی . اگه می خواهی زرشک پلو با مرغ درست کنی بهتره اگه سرخ کن داری مرغ ها رو ابتدا به صورت خام سرخ کنی و بعد بامقدار کمی آب و زعفرون حل شده بزاری تا بپزه مرغ سرخ شده کمتر از45 دقیقه پخت توی آب را نیاز دارد آونقدری بپز که وا نره . مقداری زعفرون حل شده را داخل یک کاسه با برنج دم کشیده مخلوط کن زرشک و خلال بادوم و خلال پسته را باهم تفت کوچیکی بده و با برنج زعفرونی برای تزیین دیس پلو آماده کن می تونی مرغ را لابلای دیس پلو بکشی و آب مرغ را جدا گانه تو پیاله های کوچک بریزی و یا اینکه پلو را جدا و مرغ را جدا بکشی برای باقالی پلو هم بعد از آبکش کردن برنج موقعی که تو قابلمه برای دم می ریزی شوید خشک را لابلای برنج بریز مرغ را به روش بالا درست کن فقط زرشک و خلال نمی خواهد روی پلو می توانی کره آب کنی و بدهی . معمولا در سر سفره ی افطار برای هر سه نفر توی یک پیش دستی مقداری پنیر 6 تا خرما و 6 تا مغز گردو بزار و کنار آن یک پیش دستی سبزی خوردن .آش یا سوپ را با تزئینات مربوطه ( البته سوپ را با جعفری خام خرد شده تزئین می کنند ) توی کاسه ی بزرگ به تعدای بزار که که هر جمع 6 یا 7 نفری بتونن از اون استفاده کنند. ساده ترین و کم دردسر ترین دسر ژله است که روی هر بسته طرز درست کردنش رو یاد داده و تو ظرف پیرکس سرو می شه سالاد فصل ( کاهو) با سس هزار جزیره ساده ترین سالاد و سس آماده برای مهمانی است دستمال سفره را با تزیینات ساده می تونی تا کرده و زیر قاشق و چنگال بچینی .برای شروع افطاری برخی فقط آب جوش می خورن پس بهتره پیش بینی برای (شیر داغ یا شیر کاکائو ) ، آبجوش و چای را داشته باشی نمکدان سر سفره ی افطار از واجبات است بهتره زولبیا بامیه را برای چای بعد از غذا سرو کنی . بهتره نون رو برش های کوچک بزنی و از آنجایی که معمولا سفره ی افطار حداقل یک ربع قبل از اذان چیده می شه اونو با کیسه فریزر بپوشونی که خشک نشه خور ش برای شام افطاری خیلی سفره رو شلوغ می کنه ولی اگه خواسته باشی فسنجون از همه ی اونا راحت تره چون مغز گردوی چرخ شده را می پزی ( با مقداری شکر که تلخی گردو بره) مرغ را جدا می پزی و یک ربع قبل از کشیدن غذا مرغ را با گردو که طعم آن با رب انار میزون شده مخلوط کن خورش را مانند آش بهتره تو ظرف های بزرگ بکشی تا خورش خوری های کوچک .
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
6 اینم یک لیست از انواع پیش غذا – غذاهای اصلی-مخلفات سفره-دسر که سعی میکنم به روز رسانیش کنم.هرکسم هر ایده ای داشت بیاد بگه که مطالب رو بروز رسانی کنم.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
7 *** پیش غذاها : - هنگام انتخاب سوپ ها و آش ها به حجیم بودن و غلیظ بودن و نیز رقیق بودن آنها توجه کنید و اینکه آیا قرار است این میهمانی ناهار باشد یا شام که طبیعتا در برنامه ناهار باید سوپ های رقیق تر منظور شوند . ** سوپ ها و آش ها : سوپ سیب زمینی با خامه و تخم گشنیز *** سوپ جو سفید با جو و گندم پرک *** سوپ جو با کلم *** سوپ زنجبیل و سیب زمینی *** سوپ قارچ و ذرت با شیر *** سوپ فلفل دلمه ای *** سوپ کدو سبز با تره فرنگی *** سوپ سفید با جو پرک و سس سفید *** سوپ سبزیجات با قارچ و ذرت *** سوپ جو با گوجه فرنگی *** سوپ تره فرنگی با خامه*** سوپ قارچ و خامه *** سوپ سفید *** آش دوغ *** آش رشته *** آش جو - در میهمانیهایی که در منزل برگزار میشوند و تعداد مدعوین زیاد هستند بعنوان پیش غذا بهتر است سوپ نباشد . ** خوراک ها : حلیم بادنجان *** رول بادنجان سرخ کرده *** رولت اسفناج *** بقچه سبزیجات *** کوکو چند طبقه *** کوکو سیب زمینی میان پر *** فینگر فود با برش لیمو و پوره سیب زمینی *** اسلایس مرغ و ذرت *** نان و پنیر با تست های رنگارنگ *** رولت ژامبون و پنیر *** میگو انگشتی یا فینگر پراون *** سینی اردور های رنگارنگ سالاد الویه لقمه ای یا قیفی *** رولت اسفناج با خمیر آماده *** لازانیا *** دلمه برگ *** کشک و بادمجان *** خوراک زبان *** انواع سوفله ***شامی لپه *** چیکن استراگانف *** خوراک زبان گوساله با سس مخصوص *** موساکا با قارچ ***کیک مرغ*** گراتن بادنجان با تزیین حلزونی ***دلمه فلفل***دلمه کلم***اسلایس مرغ و اسفناج***پیراشکی گوشت یا مرغ***حلیم بادمجان ** انواع سالاد ها : - سالادهای فصل در هنگام پذیرایی های مفصل با تعداد میهمانان بالا , باید مجزا از هم چیده شده باشند و بهتر است در ظرف طوری قرار داده شوند که امکان انتخاب به میهمان داده شود . یعنی مخلوط نشده باشند . سس های سالاد ها اصلا نباید با سلادها مخلوط شده باشند . در سسها از سیر و پیاز کمتر استفاده شده باشد یا انتخاب های دیگری هم موجود باشد . - ضمنا تعداد سالاد های حجیم تر و نشاسته ای مانند سالادهای سیب زمینی و پاستا و غیره بهتر است برای ناهار کمتر تدارک دیده شده باشند مثلا برای شب اگر سه نمونه مد نظر است , برای ناهار یک سالاد حجیم کافیست . در عوض باید سالاد فصل از تنوع بیشتری برخوردار باشد . بهتر است در این میهمانیها از سالاد های گرم استفاده نشود . سالاد فنجانی که قبلا جداگانه و به تعداد تهیه شده است . برای مثال رولت ژامبون و سبزیجات برای اردوور نیز قبلا باید برش زده و در ظرف چیده شده باشند . سالاد ماکارونی با ژامبون مرغ و زیتون *** سالاد آلمانی *** سالاد الویه *** سالاد سیب زمینی با شوید و گردو و کشمش *** سالاد روس *** سالاد پیازچه *** سالاد قارچ و ذرت***سالاد کلم***سالاد کاهو *** انواع سینی مزه از مزه های خیلی شیرین و خیلی ترش و خیلی تند در تدارک غذاها بپرهیزید .
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
8 ** غذاهای اصلی غذاهای اصلی متشکل از چلوی ساده و خورش های مجلسی و نیز پلوهای مخلوط مجلسی - انواع چلو و پلو : زرشک پلو با مرغ و سس گوجه فرنگی *** پلو پرده ای اسفناج با مرغ *** ادویه پلو با ماهیچه ته چین ماهی با قارچ و گردو *** ته چین مرغ و بادنجان *** ته چین مرغ با ادویه کاری *** باقلاپلو با گوشت یا ماهیچه بره *** شیرین پلو یا شکر پلوی شیرازی *** مرصع پلو با کوفته ریزه *** باقلا پلو با ماهیچه گوسفند *** هویج پلو با خلال پرتقال *** شوید پلو با مرغ *** شیرین پلو *** مرصع پلو *** آلبالو پلو *** چلو ساده *** برنج با جوجه کباب *** سبزی پلو با ماهی *** برنج سفید با انواع کباب گاهی وقتی مزه پلوهای مخلوط کمی خاص باشد ( مانند آلبالو پلو یا شیرین پلو ) که احتمال دارد برخی دوست نداشته باشند , در اینصورت باید دو یا چند گزینه برای انتخاب وجود داشته باشد . - انواع خورشت : خورش قورمه سبزی *** خورش فسنجان با مرغابی *** خورش فسنجان با مرغ *** خورش هویج و پوست پرتقال با مرغ *** خورش بادنجان ****** خورش کرفس *** خورش قیمه با رز های سیب زمینی *** خورش کاری مرغ و قارچ *** خورش خلال بادام *** خورش کاری مرغ و قارچ *** خورش فسنجان با کدو حلوایی *** خورش قیمه بادمجان *** خورش قیمه مجلسی با مرغ زعفرانی *** هنگام تدارک خورش ها هم همیشه باید گزینه دومی موجود باشد . برای تهیه خوراک ها بهتر است به خورش ها شباهت نداشته باشد . مثلا اگر خوراک گوشت قرمز است برای خورش از گوشت سفید استفاده شود یا برعکس : - انواع خوراک : خوراک ماهی سفید *** استیک ماهی شیر *** ماهی شکم پر *** ماهی شکم پر قزل آلا *** مرغ بریان درسته با کشمش و آلبالو *** مرغ بریان درسته با آلوبخارا و زرشک***رولت گوشت ***رولت مرغ*** مرغ بریان در جوجه گردان فر *** مرغ درسته شکم پر با سس مخصوص اکبر جوجه ! برای تهیه جوجه و بره کباب های گریل و ذغالی حتما باید محل مناسبی داشته باشید که اجرای کباب باعث بلند شدن دود و بوی کباب در منزل نشود .
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
2714
9 دسرها برای تهیه دسرها از خیلی شیرین و ملایم و کم شیرین به ترتیب گرینه های دیگر موجود باشند : انواع مرباها همیشه بعنوان دسر خواهان دارند *** ژله تزریقی گلدار *** موس کیک پنیر با ژله موزائیکی یا شیشه خرده *** کیک ژله توت فرنگی *** ژله بستنی پرتقالی *** ژله بستنی هلو *** کرم باواریا توت فرنگی دسر کاسترد و ژله فوری *** انواع دسرها با تزیین ژله ای *** مسقطی لیمویی با مرنگ به صورت تکنفره *** موس نارگیل *** دسرموز شکلاتی با پنیر ماسکارپونه *** دسر پان اسپانیا *** کرم کاسترد *** اسموتی توت فرنگی با خامه *** کرم کاستارد وانیلی با ژله *** پلمبیر بادامی *** پان اسپانیا شکلاتی *** پلمبیر آناناس *** مسقطی یا مشکوفی شکلاتی *** مسقطی کاراملی *** تیرامیسو *** دسر خامه ای زعفرانی *** پاناکوتا توت فرنگی *** موس شکلاتی *** ژله رز سیب *** دسر فندقی *** شارلوت ژله ای *** ژله رولتی فرفره ای *** ژله رنگین کمان *** کرم موز *** موس شکلات و نسکافه *** دسر دیگچه *** ماقوت *** شله زرد *** شیر برنج *** موس لیمو ترش *** کرم نارگیل *** انواع چیز کیک - برای مسن تر ها بهتر است از دسرهای سنتی تدارک دید . آنها این دسر ها را ترجیح میدهند : - دسرهای تکنفره برای پذیرایی تعداد بالای میهمان مناسب است . *** برای تزیین دسرها : - گل های ژلاتینه تزیینی - گلها و پروانه های ژلاتینی برای تزیین کیک - روبان های ژله یی! - بادکنک های ژله یی! - ژله با تزیین گل خوراکی
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
10 نکات طلایی برای یک میزبانی خوب چرا در بعضی از خانه ها خیلی به آدم خوش میگذرد؟ شاید شما هم خیلی دوست داشته باشید که یک میزبان خوب باشید و در خانه تان به همه خوش بگذرد.برخی رازها برای یک میزبان خوب بودن را برایتان فاش میکنیم. به بعضی خانه ها که وارد می شوید، گذشت زمان را حس نمی کنید. بعضی از روزهای تنهایی تان، یاد آن خانه و صاحبخانه هایش می افتید و دلتان می خواهد دوباره مهمانشان شوید. شاید آرزو کنید که خودتان هم بتوانید نقش چنین میزبان هایی را بازی کنید اما راز و رمز تبدیل کردن خانه تان به یک خانه گرم را ندانید و از اصول مهمان نوازی بی خبر باشید. اما باور کنید که تبدیل شدن به چنین میزبانی، کار سختی نیست. تنها کافی است با بعضی از اصول ریز و درشت مهمان نوازی آشنا باشید تا هرکسی از خانه شما احساس آرامش بگیرد. اولین لحظه؛ مهم ترین لحظه درست است که هزار و یک کار دارید و غذایتان روی گاز می جوشد اما یکی از بدترین رفتارهایی که در لحظه ورود مهمان های تان می توانید انجام دهید، حاضر نبودن مقابل در است. مهم نیست چقدر با آنها صمیمی باشید؛ به عنوان یک میزبان، وظیفه شماست که همه کارها را برای چند ثانیه هم که شده کنار بگذارید و به نشانه خوشامدگویی جلوی در حاضر باشید. صبر نکنید که مهمانتان پشت در حاضر شود و زنگ در ورودی را بزند. بهتر است از همان لحظه که در اصلی خانه را باز می کنید، در ورودی خانه را هم باز نگه دارید تا به جای دیدن چوب در، چهره خندان شما را در اولین نگاه ببیند. در آشپزخانه ننشینید شاید بخواهید با درست کردن چند جور غذا به مهمانتان بیشتر احترام بگذارید اما فراموش نکنید که او بیشتر از این غذاها به حضور شما نیاز دارد پس بیش از اندازه در آشپزخانه وقت صرف نکنید و با بیش از حد خسته کردن خود، انرژی تان را برای پذیرایی از مهمان کم نکنید. به جای این مشغولیت ها، برنامه کم زحمت اما خوبی را برای آماده کردن خوراکی ها تعیین کنید و در طول روز چند مرتبه با خوراکی های مختلف از مهمانتان پذیرایی کنید.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
12 منوهای انتخاب و اجرا شده : 1- مناسبت : سفره برای مراسم ختم صلوات.(مراسم زنانه) منوی اجرا شده : آش رشته - الویه - کشک و بادمجان - رول پنیر سبزی - حلوا - دیکچه - کیک اسفنجی 2رنگ. توضیحات : این منوی خالم بود که با کلی خواهش راضیش کردم این منو رو درست کنیم ولی آخره شب اینقدر که همه ازش تعریف کردن حسابی ذوق میکرد و ازم تشکر کرد ******************* 2- مناسبت: مهمونی فارغ التحصیلی.(مهمونیه دوستانه) منوی اجرا شده : سالاد الویه . رولت کالباس .سالاد ماکارونی . سوپ خامه . تست (کالباس .قارچ ..ذرت. پنیر ) در ساندویچ ساز .ژله .ژله تزریقی توضیحات :غذاها به صورت بوفه سرو شد. بیشترین استقبال رو سوپ و سالاد الویه و ژله تزریقی داشت. **************** 3-مناسبت :مهمونیه افطاری خانواده شوهر. منوی اجرا شده :سوپ جو و قارچ-سوپ شیر- آش رشته-پیراشکی گوشت-حلیم بادمجان -دلمه فلفل(دو نفر یکی در نظر گرفتم چون فلفل ها درشتن)-اسلایس مرغ و اسفنا- سالاد کلم فرانسوی-سالاد فصل-سالاد ماکارانی-پاناکوتا شکلات-تیرامیسو با کیک اسفنجی میوه هم فقط هندوانه و کمپوت سیب البته سبزی خوردن که پای ثابت سفره إفطاره زولبیا و کیک باقلوا حلوا با چای یک ساعت بعد إفطار سرو توضیحات:برای دلمه فلفل دلمه رنگی تهیه شده بودظاهری بسایر زیبا ولی مهمونا فقط مواد توش رو خوردن و فلفلهای بیچاره رفتن تو سطل زباله ( إسراف شد شدید)
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
11 نکاتی برای سرو غذایی به یادماندنی بدون از دست دادن مهمانی نکاتی برای سرو غذایی به یادماندنی بدون از دست دادن مهمانی شما چه مهمانی بزرگی در اعیاد و تعطیلات برای بستگان ترتیب داده باشید و یا یک مهمانی شام با تعداد کمی از دوستان خاص، مسلماً مایل هستید که وقت خود را بجای آشپزخانه پیش دوستان و مهمانان بگذرانید. با کمی برنامه ریزی، یک منوی هوشمندانه و ابزارهای مناسب می توانید غذایی به یادماندنی سرو کنید بدون اینکه مهمانی خود را از دست بدهید. غذا را از قبل آماده کنید • در زمان صرفه جویی کرده و استرس و فشار عصبی را کاهش دهید. یک درس مهم که از برنامه های آشپزی پرطرفدار فرا می گیریم این است که مواد اولیه را از قبل خرد کرده و اندازه گیری کنیم. تعدادی کاسه شیشه ای یا پلاستیکی آماده داشته باشید تا همه مواد از آجیل خرد شده تا پنیر رنده شده و یا پیاز خرد شده را در آنها گذاشته و با خیال راحت به آشپزی بپردازید. اگر آخرین لحظات را به شستن، خرد کردن و یا رنده کردن اختصاص ندهید، واقعاً از سرعت تهیه غذاها متعجب خواهید شد. • بجای آوردن سالاد در یک بشقاب برای هر نفر، سالاد را در یک کاسه بزرگ سرو کنید تا در زمان لازم برای آماده سازی صرفه جویی کنید. (در این حالت مهمانان می توانند به اندازه دلخواه خود بردارند.) هر یخچال دارای قفسه های عمیق و عریض به شما اجازه خواهد داد تا غذاهای آماده شده را برای سرو در میز نگهداری کنید. تا زمانی که وقت سرو کردن سالاد فرا نرسیده است از اضافه کردن ورقه های نان برشته یا سس سالاد خودداری کنید چون در غیراینصورت سالاد شما آب خواهند انداخت. • یک دسر سرد که از قبل بتوان آنرا آماده کرد، مانند کاسه مخلوط میوه جات تازه با پنیر ریکاتا و عسل و یا ساندویچ بستنی خانگی در نظر بگیرید. با این کار بجای اینکه بعد از شام وقت خود را در آشپزخانه برای تهیه دسر صرف کنید، با مهمانان خود خواهید بود از مصاحبت با آنها لذت خواهید برد. تقسیم بندی و موفقیت • چند کار را با هم انجام دهید. منویی در نظر بگیرید که برای آن از تمام وسایل و لوازم آشپزخانه خود استفاده کنید: خوراک خود را روی اجاق بزرگ صفحه بیضی گرم نگه دارید؛ از قابلیت "برشته سازی" مایکرویو خود برای برشته کردن غذاها مانند فر در چند دقیقه بهره بگیرید؛ با دو منطقه حرارتی فر خود دو غذای مختلف را در دماهای مختلف در یک فر واحد بپزید. • از شیوه های پخت سریع که قابلیت ها و تنظیمات فر همرفتی و مایکرویو شما ارائه می کنند برای آماده کردن غذاها در مدت زمان کمتر استفاده کرده و فضای فر خود را برای غذای بعدی آزاد کنید. سرعت بخشیدن به شستشو • شب را با ماشین ظرفشویی خالی و سینکی پر از آب صابون گرم شروع کنید. برای اینکه بشقاب ها و ظروف کثیف جمع نشوند، کاسه هایی را که برای آماده سازی غذا استفاده کرده اید به محض اتمام کار با آنها در ماشین ظرفشویی بگذارید، و قابلمه ها و ماهیتابه ها را در سینک بگذارید تا خیس بخورند (بعد از اینکه خنک شدند). • موادی که روی سطح اجاق سرامیکی با قابلیت تمیز شدن آسان و مایکرویو دارای درزگیر اپوکسی ریخته اند در همان موقع تمیز کنید – همیشه مراقب سطوح داغ باشید. • از قابلیت های تمیزکردن خودکار وسایل خود، مانند قابلیت تمیزکردن فر با بخار یا تمیزکردن مستمر کاتالیتیک استفاده کنید. تحت تاثیر قرار دادن مهمانان با غذایی فراموش نشدنی عالی است اما نکته مهم تر این است که آنها از مصاحبت با شما لذت خواهند برد. با برنامه ریزی دقیق و سازمان دهی خوب می توانید غذایی عالی تهیه کرده و همراه با مهمانان از آن لذت ببرید.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز