2726
مریم جون تعداد مهمونات و درجه رودرواسی داشتنتو و سن طرفا رو بهم بگو تا چند مدل منوی توپ واست پیشنهاد بدم.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
مریم جون چون تعداد مهمونات بالا هست اگه تنوع غذا داشته باشی نگران اضافه اومدنش نیستی.بنظر من اصولا آدم وقتی زیره 10 نفر مهمون داره چند مدل غذا درست کردن بخصوص چند مدل برنج درست کردن خیلی اصرافه.چون قطعا اضافه میاد. حالا این پیشنهاد منه. -برنج سفید + باقالی پلو(چون الان فصلشه) -مرغ زعفرانی یا جوجه کباب یا کباب کوبیده یا مرغ درسته کم پر و یا حتی میتونی مرغه درسته بریون بگیری(باتوجه به اینکه بعضی ازینا از بیرون تهیه میشه خوب باید باتوجه به هزینت انتخاب کنی.)ولی خوب من خودم چون مرغه زعفرونیم حرف نداره و تو فامیل مشهوره همیشه خودم مرغمو درست میکنم.اگه خواستی بگو دستورشو بهت بگم. -حالا میریم سره خورشت بنظرم قیمه خیلی مجلسیه (اگه نیمه دوم سال بود بطوره یقین میگفتم فسنجون با کوفته قلقلی چون اونم خیلی مجلسیه ولی خوب الان هوا گرمه و نمیچسبه.) - بعنوانه پیش غذا چون هوا گرمه اصلا سوپ درست نکن.نظر شخصیه من دلمه و سالاد پیازچه هست.البته دلمه اگه بتونی از الان درست کنی و بذاری تو فریزر کارت راحته وگرنه یا باید از کسی کمک بگیری و یا بیخیالش بشی.بجای دلمه میتونی کشک و بادمجان هم بذاری که یک پیش غذای همه پسندی هست.بنظرم سالاد فرانسه یا همون سالاد کلم هم میتونی داشته باشی.ولی خوب سالاد ماکارانی و الویه نذار.تجربه نشون داده وقتی غذای برنجی باشه اینطور سالادا اصلا طرفدار نداره و میمونه رو دستت.ولی خوب سالاد فرانسوی و سالاد پیازچه هم سبکن و هم خوش خور.هرکدوم رو خواستی بگو دستورشو بهت بگم. و اما دسر. واسه دسر بنظرم چون تعداد زیاده 2تا قالب ژله رنگین کمان درست کن.بنظرم دسرایی مثله پان و ترامیسو سنگینن و زیاد خورده نمیشن.البته میتونی 2تا ظرفه کوچیک هم موسه لیمو ترش درست کنی.که اینم جزوه دسرایی با طعم خاص هستن و خوبیش اینه که نیاز به قالب ندارن و تو یک ظرف گرد مثل آجیل خوری ریخته میشه و از شبه قبل هم میتونی درستش کنی. عزیزم ببخشید خیلی طولانی شد ولی خوب این پیشنهاد من بود.هر سوالی داشتی در خدمتم.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
ای ناقلا.زنیب جون تو هم که اینجایی.راستش آشپزی یکی از سرگرمیای لذت بخشه منه.هرچیزی که در رابطه با آشپزی باشه برام لذت بخشه و آرومم میکنه.این تاپیکم زدم که بتونم با همین یکم تجربه به دوستام اینجا ایده بدم.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
راستی مریم جون هواست به پیمانه هات باشه. نری از هرکدوم واسه 20 نفر درست کنی. برنج سفیدت رو برای 13 نفر در نظر بگیر و باقلی پلوت رو 7 پیمانه در نظر بگیر(4پیمانه هم باقلی میخواد).(که جمعا میشه 24 پیمانه یا نفر که تقریبا 4 پیمانه یا 4نفر سرریزش میشه. واسه خورشتت هم باید واسه 10 نفر درست کنی.یعنی هر نفر رو نصف ورشت در نظر بگیری.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
سحر ناز جوون از منوی پیشنهادیت خیلی ممنونم اگه لط کنی دستور مرغ زعفرونی با سالاداتو برام بزاری یه دنیا ممنون مهمونی قبلی زله رنگین کمان درست کردم نظرت درباره زله سوپرایز چیه
*** طرز تهیه مرغ زعفرونی: پیاز رو خلالی کنین و رز ماری و زعفران اب شده و آبلیمو و نمک و فلفل بهش اضافه کنین و تکه های مرغتون رو یکساعت توش بذارین تا مزه دار بشه.بعدش کف قابلمه و یا حتی ماهیتابه بچینین.میتونین همون مخلوط قبلی رو که مرغارو توش خوابوندین رو صاف کنید و آبشو بریزین رو مرغا میتونینم دوباره آب زعفرون و کمی نمک و ادویه وآبلیمو رو قاطی کنین و بریزین رو مواد و زیرشو روشن کنین.زیر قابلمه از همون اول باید کم باشه که کف نکه مرغامون.دقت کنین که کله آبی که تو قابلمه باید باشه نهایتش 3تا 4قاشقه.تقریبا 2ساعت طول میکشه که مرغا بپزه با حرارت کم.حواستون باشه که زیرش کم باشه که همون چند قاشق آبلیمو و آب زعفرون زود تبخیر نشه.بعدشم که تقریبا مرغا پخته بشه و آبش تبخیر بشه به تف میشینه و شروع میکنه به طلایی شدن.فقط نذارین خیلی خشک بشه.عالی میشه ایندستور مرغ.راستی یادم رفت بگم وقتی تقریبا مرغا به تف نشستن چندقاشق روغن یا بسته به ذائقتون یک تکه کوچیک کره بندازین که حسابی خوب سرخ بشن مرغا.من واسه مهمونیا یکم پر روغن تر درست میکنم و وقتی تو دیس سرو کردم روغن ها رو هم روی مرغا میریزم. حالا نکاتی که باید رعایت کنین: 1-حواستون باشه به مرغا پیاز یا رز ماری نمونده باشه که زود میسوزن و بوی سوختگی میگیرن. 2-اگه مرغاتون یخ زده بود میتونین از همون ابتدا مرغ یخ زده رو تو مواد بذارین واسه مزه دار شدن ولی بحای 1ساعت 2ساعت بمونه تا یخ مرغا هم باز بشه. 3-مرغارو روی هم نچینین چون تو مرغ آب نمیریزیم ردیف بالا خوب پخته و طلایی نمیشه. 4 سعی کنین تکه های مرغ خیلی درشت نباشن. 5آب اضافی تو مرغ نریزین چون مرغ حالت آب پز بخودش میگیره.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
*** طرز تهیه سالاد پیازچه: مواد لازم : نیم کیلو سیب زمینی 400 گرم خیارشور پیازچه-شوید تازه-گشنیز از هرکدام 50 تا 70گرم پاک شده و خورد شده. سیب زمینی ها رو پخته میکنیم.سرد که شد نگینی ریز میکنیم و خیارشورها رو هم نگینی میکنیم میذاریم کنار.بعدش میریم سراغ تهیه سس. سسش مثل سس الویه و بقیه سالادهاست.وقتی سس آماده شد سبزی خورد شده رو به سس اضافه میکنیمو یکدست که شد توی مخلوطه سیب زمینی و خیارشور میریزیم.سالادمون نه خیلی شل باید بشه نه خیلی سفت.نباید مثل الویه سفت بشه. حتما پیشنهاد میکنم یکبار درست کنید. نکاتش: اول اینکه سیب زمنی ها کاملا سرد باشن ریز کنین که له نشن. دوم اینکه چون خیارشور شوره خیلی نمک نزنین به سس. سوم اینکه سبزی ها رو حتما اول تو سس مخلوط کنیین چونکه اگه تو سیب زمینیا بریزین میچسبن و یکدست نمیشن.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
*** سالاد کلم : کلم سفید رو توی غذاساز خورد کرده.هویج هم بنا به مقدار کلمتون (تقریا 1/3 میزان کلمتون هویج لازمه)با رنده ریز رنده کرده و و با کلم مخلوط کرده.کشمش پلویی هم تمیز کرده و میذاریم یکم خیس بخوره و نرم بشه.بعدش همه رو باهم مخلوط میکنیم.سسش رو هم درست میکنیم و یک قاشق توش شکر میریزیم طعم شیرینی بگیره و مخلوط میکنیم و میذاریم چندساعت بمونه تا طعم دار بشه.آخرش هم گردوی خورد شده رو روش تزئین میکنیم.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730